Joomla!™ is een bekroond content management systeem (CMS), dat u de mogelijkheid biedt websites en krachtige online applicaties te bouwen. Door de vele mogelijkheden, waaronder het eenvoudige gebruik en uitbreidingsmogelijkheden, behoort Joomla! tot een van de meest populaire webbouw pakketten. Bovendien is Joomla! een open source pakket en is voor iedereen vrij beschikbaar en gratis!

 

Wat is een content management systeem (CMS)?

Een content management systeem is software dat alle inhoud van uw website bijhoudt, ongeveer zoals de bibliotheek bij u in de buurt al haar boeken bijhoudt en bewaart. Inhoud kan eenvoudige tekst zijn, foto's, muziek, video, documenten, of eigenlijk alles wat u maar kunt bedenken. Een groot voordeel van het gebruiken van een CMS is dat het bijna geen technische vaardigheden of inzicht vereist om het te beheren. Het CMS beheert alle inhoud, zodat u dat niet hoeft te doen.

 

Voor wat wordt Joomla! zoal gebruikt?

Joomla! wordt over de gehele wereld gebruikt voor allerlei websites van alle soorten en maten. Bijvoorbeeld:

 • Zakelijke websites of portals
 • Zakelijke intranets en extranets
 • Online tijdschriften en nieuws portalen
 • Online winkels en reserverings systemen
 • Overheidsapplicaties
 • MKB business websites
 • Non-profit en organisatie websites 
 • Community websites
 • School en kerkelijke sites
 • Persoonlijke of familiewebsites
 • en voor nog vele andere soorten websites

 

Wie gebruiken er Joomla?

Onderstaand een korte impressie van wie er zoal gebruik maken van Joomla!:

 

Ik wil graag een goede werkende website. Kan Joomla! en Deragos webdesign mij daarbij helpen?

Joomla! is ontworpen voor het eenvoud in gebruik. Omdat Joomla! zo eenvoudig in gebruik zijn wij in staat om in korte tijd Joomla! sites voor u te bouwen. Het standaard uiterlijk ziet er simpel uit. De uitstraling, het design hiervan en de beleving biedt ons de mogelijkheid om uw website uniek te maken. Na het ontwerp van de site kunt u met weinig instructies de site beheren, vaak is kennis van een tekstverwerker voldoende. Mocht u een specifieke wens hebben voor een functionaliteit van de website, dan kan dit worden aangepast door vele uitbereidingen.

 

Hoe weet ik dat ik in de toekomst Joomla! kan blijven gebruiken?

Joomla! is momenteel een van de populairste open source CMS wat wordt ondersteund door een grote en als maar groeiende internationale community van behulpzame gebruikers en getalenteerde ontwikkelaars. De wortels van Joomla! gaan terug naar 2000, en met meer dan 200.000 enthousiaste community leden ziet de toekomst er rooskleurig uit voor dit meervoudig bekroonde Joomla! project.

 

Joomla! is de voor mij de ideale oplossing voor verschillende doeleinden.

Wanneer zullen wij beginnen?

Deragos is gespecialiseerd in Joomla.